Hey fetele, cu podoaba capilara ce facem?

14 Dec

Din capul locului va spun ca asta e un articol destinat femeilor. Asa ca, barbatii pot inchide linistiti pagina pentru ca nu vor pierde nimic.

Exista un mit care circula printre femei: cica nu-i bine sa te speli prea des pe cap pentru ca faci matreata, parul devine casant, firele se despica, pielea capului se usuca. Practic, e nasoala treaba!

Sa analizam putin mitul: adica daca eu ma spal prea des pe cap des imi pica parul? Unde-i logica? Eu incerc sa-l tin curat, frumos mirositor si el, nenorocitul, se oftica si cade?

Acum vorbind pe bune, ideea asta mi se pare aberanta si, totusi, vad o multime de femei care prefera sa stea cu parul uns, imbacsit si urat mirositor doar pentru asa au citit prin revistele alea cu mult lipici si sclipici.

Eu, de cand ma stiu pe planeta asta,  ma stiu ma spal pe cap de fiecare data cand e nevoie. Asta inseamna ca ma pot spala si zilnic daca am fost azi-noapte intr-un club si parul meu miroase acum ca o scrumiera, poate sa fie si la doua zile. Cu toate astea, parul meu nu a avut niciodata matreata, nu a cazut in exces si nici nu s-a despicat mai repede decat alte tipuri de par.

Acum va intreb pe voi, domnisoare care-mi cititi blogul, cat de des va spalati pe cap si chiar tineti cont de sfaturile “specialistilor” care spun ca spalat prea des pe cap dauneaza grav sanatatii parului?

PS: Mitul asta e intrecut cu putin de celalalt care spune ca sperma este buna pentru ten. Parerea mea 🙂

27 Responses to “Hey fetele, cu podoaba capilara ce facem?”