Hai sa-l readucem pe Mos Craciun in sufletele copiilor!

6 Dec

ajuta-de-craciun-timisoara

In 2012 ne-am jucat de-a Mos Craciun si am facut niste familii fericite

In urma cu 2 ani de zile, am organizat o strangere de banuti ca sa facem seara de Ajun mai frumoasa unor familii sarace. Adica am donat sange impreuna cu mai multi oameni, am strans bonurile primite, am facut niste pachetele frumoase pentru niste familii sarace si ne-am jucat de-a Mos Craciun in Ajun. A fost frumos si emotionant.

Aceeasi treaba vreau sa o repetam si anul asta. Eu am donat sange si va invit si pe voi sa o faceti. Voi strange banuti si bonuri de masa de la cei care doresc sa doneze, voi merge la cumparaturi si voi face niste pachete cu bunatati pe care le voi duce in Ajun la familii sarace. Pachetele vor avea dulciuri, fructe, salam, branza, cascaval, carne si tot ce poate pune o gospodina pe masa de Craciun.

In cazul in care doriti sa ajutati, dati-mi de stire. Poate nu realizati, dar acele bonuri smulg zambete unor copii care au uitat sa creada in Mos Craciun si vor reaprinde speranta din ochii unor parinti. In plus, ajutati sa salvati niste vieti prin faptul ca donati sange.

Ramane la latitudinea voastra daca vreti sa donati sange sau doar sa dati niste banuti. Eu va stau la dispozitie pentru orice informatie si astept sa ma contactati.

Hai sa-l readucem pe Mos Craciun in sufletele copiilor!

Trackbacks and Pingbacks

  1. Daca e miercuri, e Visuri la Cheie | Andreea Ciobanu - December 10, 2014

    […] si eu vreau sa ajut in seara de Ajun niste familii batute de soarta. Aici poti afla cum ma poti ajuta tu pe mine ca sa […]

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing