Hai la Serbarile Timisoreana!

23 May

serbarile-timisoreana-2013

In calitatea de consumatoare calificata de bere, nu am cum sa nu ma bucur de Serbarile Timisoreana mai ales pentru formatiile minunate care vin sa cante si sa ne incante.

In perioada 24 mai – 2 iunie, esti asteptat la stadion Dan Paltinisanu pentru voie buna, bucate alese, artisti, mestesuguri si mai ales bere buna si bruna. 🙂 Artistii care vor concerta sunt: Zdob si Zdub, Goran Bregovic, Pasarea Colobri, Holograf si incheiem cu Cargo.

Cu ocazia celor celor 10 zile de sarbatoare, Timisoreana isi deschide din nou portile pentru curiosii care vor sa viziteze fabrica de bere. In urma cu ceva timp, am scris doua articole despre experienta de acolo: v-am povestit despre procesul de fabricatie si v-am facut un scurt istoric. Deci, daca aveti ocazia, trageti o fuguta la fabrica de bere Timisoreana pentru ca e o experienta misto.

Astea fiind spuse, hai noroc!

Detalii despre eveniment gasiti aici.

PS: In cel mai colorat colt de la stadion o sa le gasiti pe fetele de la Tourmaline Boutique. Sa aruncati un ochi la standul lor in cazul in care doriti o halba de bere personalizata sau orice alt lucrusor. 🙂

2 Responses to “Hai la Serbarile Timisoreana!”