Fii blogger in CTRL!

10 Oct

Niciodata nu am fost buna cu numerele si am intampinat dificultati in generala si liceu de fiecare data cand trebuia sa memorez anii de domnie a voievozilor, date de nastere sau inaltimea muntilor. Nu stiu exact cum am fost conceputa, dar nu eram sigura de data mea de nastere pana pe la 14 ani cand mi-am facut si buletinul.

In online am intampinat aceleasi dificultati. Nu pricep statisticile si-mi este destul de greu sa le urmaresc daca nu imi fac un algoritm logic care, de cele mai multe ori, este doar de mine inteles. Mergand mai departe, va dati seama ca mecanismele de monitorizare a blog-ului sunt un fel de gauri negre pentru mine: privirea mi se incetoseaza dupa care nu mai ramane nimic.

Acum si vesti bune

In ajutor imi sar cei de la revista digitala CTRL-D care pun la cale un eveniment menit sa ne scoata pe noi, bloggerii, in “offline pentru a ne invata despre online”. Cum sa fii in CTRL este un traning despre Google Analytics in care, sper eu, sa mi se explice cum sa citesc toate numelere alea si ce reprezinta ele. El va fi sustinut de catre Radu Munteanu – om specializat in Web Anaytics.

Evenimentul va avea loc in data de 16 octombrie, iar inscrierile se fac aici pana in data de 12 octombrie. Asa ca, grabeste-te daca vrei sa aflii care-i treaba cu tot amalgamul de numere si cum sa faci ca Google Analytics sa fie in beneficiul blog-ului tau.

Deci, bloggeri din Timisoara, come out, come out, wherever your are! 😉

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing