Fiecare popor isi merita soarta

23 Aug


Nu sunt basista si nici USL-ista. I-am luat partea lui Basescu in confruntarea recenta, dar nu i-am negat niciodata greselile facute in cele doua mandate. Desi imi provoaca o scarba acuta, urmaresc subiectul si in momentul de fata pentru ca vreau sa vad cat mai poate tine gogomania asta. Si, facand o radiografie superficiala a propriilor intentii, parca nici nu-mi prea pasa de deznodamant atat timp cat se ajunge la stabilitate politica si economica.

Ceea ce mi se pare trist e faptul ca oamenii s-au impartit in doua: basisti si USL-ist. Isi dau block-uri pe Twitter pentru convingerile lor, se ameninta, se spurca de mama focului, isi pedepsesc copiii din prea multa frustrare, isi rup camasa de pe ei si asteapta cu nerabdare sa se racoreasca la un meeting nocturn. Cine stie, poate sa si apara la teve spunandu-si of-ul.

Concluzia e aceeasi care am zis-o si-n tweet-ul de ieri: “ar fi misto daca politicienii ne-ar acorda la fel de multa atentie pe cat le acordam noi.” Evident ca asta nu se va intampla si evident ca noi in continuare ne vom ocupa timpul cu amenintari si spurcaciuni. Si cica vrem schimbare…

9 Responses to “Fiecare popor isi merita soarta”