Fetelor, voi de unde va cumparati incaltaminte?

6 Oct

Articolul asta intra in categoria Balarii de femeie

Intr-o lume perfecta, n-as fi scris niciodata un articol despre incaltaminte pe blog. Dar disperarea a atins cote maxime. Asa ca, daca vrei sa ma termini psihic, trimite-ma la shopping!

Magazinele specifice din Timisoara tind sa scoata la vanzare doar sclipiciuri, briz-brizuri, paiete, incaltaminte cu pietre de te orbesc la primele raze ale soarelui si in culori atat de turbate incat nu cred ca i-as putea asorta vreodata la imbracamintea mea.

Eu sunt genul ala care se plimba mult pe jos si-mi place. In consecinte, am nevoie de niste balerini simpli si comozi cu care sa pot perinda tot orasul fara sa ma plang de durere de picioare. Acceasi regula se aplica si la ghetute, pantofi si orice alt tip de incaltaminte.

Ieri am ajuns in incinta mall-ului cautand disperata o pereche de balerini simpli, fara catarame cat China si fara pudra de zane. SIMPLI. M-am plimbat aproximativ doua ore fara nici un rezultat. Aceeasi treaba am patit si cand am vrut sa-mi cumpar cizme. Pur si simplu nu gasesc un magazin care sa-mi satisfaca gusturile.

Asa ca, eu vin si va intreb: voi de unde va cumparati incaltamintea? Mi-e imposibil sa cred ca toata lumea umbla cu papucei sclipiciosi, asa ca poate ma salvati de orele pierdute degeaba.

13 Responses to “Fetelor, voi de unde va cumparati incaltaminte?”