Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Finally Back to Hogwarts!

14 Nov

O sa incep acest review prin a va spune ca mie imi place atat de mult Harry Potter incat nu exista an sa treaca si sa nu vad macar unul dintre filme. Practic, filmele astea sunt mirosul meu de Craciun. ๐Ÿ™‚ Asa ca va dati seama cat de tare m-am bucurat cand am auzit ca voi vedea pe marele ecran Fantastic Beasts.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald aduce mai mult cu ultimele 2 filme din seria Harry Potter. Crimes este mai dark decat primul FB, iar Grindelwald iti aduce constant aminte de Voldemort singura diferenta fiind ca primul e interpretat de Johnny Depp. Apoi il mai avem strecurat si pe Jude Law ceea ce ma face sa ma gandesc daca cei de la castig nu au vrut cumva sa-si indeplineasca o fantezie. ๐Ÿ™‚ Joke joke.

The fate of one will change the future of all.

Povestea incepe in continuarea primului film Fantastic Beats and Where to Find Them. Suntem in anul 1927 si vom pasi de aceasta data pe urmele lui Newt si ale prietenilor sai in Paris (ce draguta sunt ca nu v-am dat spoilere, asa-i? ๐Ÿ™‚ ).

Din seria de 5 filme ce urmeaza sa apara in cinema, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald este abia partea a 2-a. Asa ca mai avem de asteptat pentru un deznodamant. Insa, pana la urma, cei care asteapta cu sufletul la gura aceste filme o fac de dragul calatoriei si nu a finalului.

Daca esti fan al universului creat de J.K. Rowling, vei pleca din cinema ametit de magie pentru ca filmul pluseaza cu un villain misto, cu efecte speciale faine, cu animale fantastice cat curpinde si cu niste personaje pe care ajungi sa le indragesti rapid sau carora le-ai dus dorul.

Insa daca ai ajuns din greseala la filmul asta, vei pleca din sala confuz. Poate chiar si sictirit ca ai pierdut mai bine de 2 ore.

Do you know why I admire you, Newt? You do not seek power. You simply ask, “Is a thing… right?”

Asadar, Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald nu este mai bun decat primul film din serie, insa, daca ti-e dor de magia lui Harry Pottery, te vei bucura de fiecare personaj, vraja si twist din film.

De vazut in IMAX 3D. Disponibil in reteaua Cinema City chiar de astazi. ๐Ÿ™‚

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing