Experienta mea la Wish Studio

16 May

Pentru ca eu sunt o minunata si-mi fac treaba atat de bine, 24 FUN mi-a facut o surpriza si mi-a daruit un voucher cu care sa ma rasfat ca o adevarat lady la Wish Studio. Recunosc, au fost momente in care eram gata sa dau mai departe voucher-ul cu pricina pentru ca simteam ca peisajul nu mi se potriveste de nici o culoare, dar impinsa de la spate am ajuns ieri la un tuns si vopsit. Pentru cei care nu inteleg motivul pentru care am vrut sa pasez cadoul, trebuie sa le spun ca Wish Studio este un salon destinat celor care nu au prea multe lipsuri.

Pentru ca nu vreau sa va rapesc timpul cu multe bla bla-uri inutile, o sa vad spun doar atat: Wish Studio e un salon special ce te intampina cu un aer boem. Oamenii sunt draguti, stilati si insista de n ori sa-ti ofere o cafea sau un ceai. Rabdarea primeaza in randul lor si-ti explica fiecare detaliu sau nelamurire pe care o ai. De intarzieri si programari ratate nici nu poate fi vorba.

Singurul minus adresat salonului Wish Studio se refera la preturi. Pentru un vopsit si un spalat as fi platit 209 lei. Doamne ajuta de voucher! Adevarul e ca o profesionista a avut grija de mine, iar produsele au fost de calitate. Stiu asta pentru ca se reflecta in parul meu. Dar, totusi, pentru buzunarul meu, Wish Studio este destul de intepator.

Amu, nu stiu cum vi se pare voua pretul, daca e mult sau putin, daca preferati sa va vopsiti singure sau sa mergeti la salon. Dar concluzia pe care am tras-o eu dupa aceasta experienta este ca fiecare femeie merita un astfel de rasfat macar o data la 6 luni.

Apropo, sunt curioasa: cate din cititoarele mele au auzit sau au fost la Wish Studio si care este experienta voastra legata de acest loc?

7 Responses to “Experienta mea la Wish Studio”