Exista pe lumea asta cel putin 63 281 de prosti

22 Jul

In toata Romanica asta mare exista cel putin 63 281 de prosti care cred ca un copil este un animal. Altfel nu-mi imaginez ce e in mintea celui care a pozat un nou-nascut, i-a pus poza pe Facebook si a rugat oamenii sa dea share ca sa-l adopte.

adoptii-copil-facebook

Dragi oameni prosti. Cu voi, cei 63 281, vorbesc. Procesul de adoptie este mai complicat decat limitele si integralele de la matematica si va asigur ca rezolvarea nu sta intr-un share. Nici la integrale si nici la adoptie. Nu stiu eu foarte multe despre asta, dar stiu ca am o colega in birou care isi doreste un copil de foarte mult timp. Mama natura nu i-a dat unul, asa ca se chinuie sa adopte. Tine cu dintii de un job uracios ca sa aiba banii necesari pentru a intretine un copil, a trecut alaturi de barbatul ei prin nenumarate teste si intrebari nu tocmai confortabile si toate astea fac parte doar din primul pas. Urmeaza sa primeasca o diploma care atesta ca cei doi viitori parinti sunt cu toate tiglele pe casa si apoi urmeaza o lunga asteptare. Poate fi de un an, doi, trei sau poate insemna niciodata.

Vedeti voi, procesul de adoptie este complicat, lung si dureros. Asistentii sociali si psihologii iti rascolesc in trecut, te cauta de toti banii marunti si te pun in situatii dificile. Si toate astea pe buna dreptate. Trebuie sa demonstrezi ca esti un parinte ce poate avea grija de un pui de om.

Si ca sa nu va mai injur pentru prostia de care dati dovada, dati un click pe asociatia Ador Copiii, cititi, informati-va si incetati sa mai dati share-uri inutile. Ganditi oleaca. Serios ca nu doare. UN COPIL NU E UN ANIMAL. Un copil nu se adopta pe OLX sau pe Facebook. Imaturilor!

PS: printre cei care au dat like la postare se afla si o cunoscuta jurnalista din Timisoara si reprezinta nivelul presei de aici. Atat am avut de spus.

13 Responses to “Exista pe lumea asta cel putin 63 281 de prosti”