Eu nu am fost la Robbie, dar…

18 Jul

Eu nu sunt mare fana Robbie Williams. Ascult piesele lui, stiu sa fredonez cateva melodii, dar nu m-as duce pana in Bucuresti sa-l vad. Maxim pana la Belgrad si asta daca mi-ar permite bugetul. Dar cum nu imi permite, ramane doar sa imi dau cu parerea.

Ce vreau eu sa va spun este ca nu imi este mila de provincialii care se plang de organizarea proasta a concertului si de deshidratare excesiva. De ce v-ati asteptat ca totul sa mearga struna? Mama naibii, suntem inca in Romania. Nu stim sa organizam un protest cu 1000 de oameni pentru ceea ce ne arde mai tare in viata de zi cu zi, dar mai un concert la care sa vina cateva zeci de mii. Si cred cu tarie ca provincialii care au batut cel putin 5 ore pentru a merge in Bucuresti la concert isi merita soarta. Pentru ca nu imi pot explica de ce nu te-ai duce in Belgrad sau Budapesta sa il vezi si de ce ai strabate toata nenorocita asta de tara pe drumuri ordinare ca mai apoi sa mori de sete stand la cozi interminabile.

Mno, zic si eu ca un om care s-a reapucat de scris ca nu inteleg de ce asteptarile au fost atat de mari. De cate tepe mai aveti nevoie ca sa realizati ca organizarea ar fi tot proasta indiferent de sponsorul evenimentului?

Pentru cine nu stie care sunt plangerile celor care au fost la concertul Robbie Williams din Bucuresti, dati un ochi aici.

5 Responses to “Eu nu am fost la Robbie, dar…”