Eu am invatat engleza de la Cartoon Network. Copiii tai pot invata prin cantece si jocuri.

9 Sep

helen-doron-timisoara-3

Eu fac parte din generatia care a invatat engleza de la Cartoon Network. Primele cuvinte pe care le-am invatat au fost “let me gooo!” urlate de Daphne in Scooby Doo. BApoi tot mai multe din Two Stupid Dogs, Cow & Chicken, Dexter Laboratory, Power Puff Girls, Courage the Cowardly Dog si astea ar fi care-mi vin acum in minte. Toate astea mi-au format engleza primara si asa am putut sa inteleg ce canta Aqua, Backstreet Boys si, mai tarziu in rebeliunea mea, Metallica.

Mi-a prins bine engleza din desene animate. Singura problema cu toata treaba asta? In timp am realizat ca am invatat-o gresit. In scoala mi-a fost greu sa corectez expresii si acorduri deja invatate gresit, iar profesoarele nu erau tocmai dragute. Cea din generala era alergata de un coleg cu pointer-ul de la geografie si cea din liceu ne facea gâşte. Si nu e ca si cum aveam foarte multe optiuni. Am mers la meditatii si m-am ales cu dog, cat, table, desk si cateva timpuri atat de complicate incat si profesoarei ii era lene sa-mi explice.

Dar copiii din ziua de azi au variante si se numesc cursurile de engleza Helen Doron English Timisoara 3. Nu, nu am participat la cursurile lor deoarece am depasit de mult pragul de 2 – 9 ani, dar cunosc una dintre profesoarele de acolo si stiu cat de mult se dedica pentru copilasii ei. Stiu ca engleza acolo se invata prin cantecele, proiecte de lucru manual, jocuri, se pune accent pe miscare si copiii adora asta.

Asa ca dragi parinti, daca sunteti curiosi, puteti sa va inscrieti aici la un curs demonstrativ. Nu aveti nimic de pierdut. 🙂

Va las cu cateva poze cu copii fericiti care invata engleza la Helen Doron English nr. 3.

copii-helen-doron-curs-engleza-copii helen doron timisoara helen-doron helen-doron-timisoara-3 helen-doron-timisoara-3-poze

 

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing