E frumos ca avem de unde alege

22 Oct

untold-festival-2016

N-am fost la Untold si nici la Electric Castle, dar dupa ce am vazut aftermovie-ul de la Untold, stiu ca anul viitor acolo merg. Pe mine m-au convins si nu, nu vreau sa-mi scuz alegerea. Sincer va spun ca m-as duce si la Electric Castle daca mi-as permite din punct de vedere financiar.

Dar pana sa dati voi, iubitorii de EC in mine, vreau sa va lovesc peste nas cu putina ratiune si pace si sa va spun ca este loc pentru toata lumea si pentru toate gusturile. E normal sa nu iti placa un anumit gen de muzica sau un anumit fel de oameni, dar e bine ca se intamplă atatea treburi frumoase la noi in tara.

Eu una ma bucur ca exista diversitatea asta in momentul de fata. E misto ca putem alege sa mergem la East European Comic Con – o conventie realizata foarte fain la care in urma cu 3 ani te puteai uita doar pe youtube, la un Horror Festival in luna plina, la un festival care prin conceptul de baza reprezinta toata diversitatea din lume – Plai Festival, la unul pentru hipsteri – Electric Castel, la o bucata de distractie pentru tot poporul – Untold Festival sau la toate. Bani sa fie ca diversitatea nu are ce sa aduca rau si, pana la urma, puterea de decizie e oricum la tine. 🙂

Asa ca hai sa ne bucuram de evenimentele faine ce au loc la noi in tara, evenimente la care nici nu am fi visat in urma cu 5 ani. Hai sa ne bucuram de festivaluri, concerte, filme noi si tot ce ne poate da mai bun timpul pe care il traim acum.

Pace. ☮

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing