Draga 2013

1 Jan

Anul asta l-am inceput cu dreptul (zice tata), adica la cratita. Nu-i problema pentru ca am gatit atat de bine incat Instagram-ul mai ca ma lasa fara mancare, vorba lui Alin. Dar sa trecem la treburi mai serioase si sa vorbim putin despre rezolutii.

In primul rand, anul 2013 se va concentra pe prieteni si familie pentru ca ei imi aduc zapaceala de zi cu zi si tot ei sunt cei care-mi ofera linistea de care am nevoie. Spune ca “se va concentra” pentru ca imi doresc din suflet sa nu-i mai dezamagesc si vreau sa le ofer toata sustinerea de care au nevoie.

Tot in 2013 imi doresc sa ajung din nou la Astra Film Festival alaturi de Alexandra si sa pot scrie cu pasiune despre ceea ce ma incanta in fiecare zi. Vreau sa-mi proportionez timpul in asa fel incat sa-mi pot dedica suficienta energie in Universe of Cinema si sa ajunga comunitatea pe care mi-o doresc.

Si pentru ca 2013 nu vreau sa fie doar despre “vreau” si dorinte, anul asta impartasesc cu voi cele mai minunate clipe din ultimele luni ale lui 2012. Sa incepem bine anul, zic. Vizionare placuta 🙂

andreea-ciobanu-poze andreea-ciobanu-2013andreea-ciobanu-2012

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing