Domnul le stie pe toate

27 Jan

le-stie-pe-toate

In domeniul in care lucrez ma lovesc zilnic de clienti care au impresia ca stiu tot si ca le pot face pe toate. Nu ar fi asta o problema si nici tara nu arde (inca) din cauza asta. Am invatat sa nu ma mai enervez. Imi intra pe ureche si galopeaza rapid spre cealalta. Ma uit cu o privire senina la ei, dau din cap si incerc sa-i evit. Pentru totdeauna.

Problema grava e atunci cand nu poti sa scapi de ei din diferite motive. Fie ti-a zis seful sa-i contactezi, fie iti sunt parteneri, fie iti sunt cunostinte apropiate. Si atunci sa vezi scantei cand omul iti spune cum sa-ti faci treaba. Si atunci sa vezi cum cerul meu se intuneca si ii tintesc fiecare neuron cu fulgere imprumutate de la mama natura. Si atunci sa vezi…

Am incercat sa raman indiferenta, dar, vedeti voi, cu cat persoana iti este mai apropiata cu atat problema nu mai poate fi trecuta cu vederea. Si ce te faci cand trebuie sa locuiesti cu un astfel de om? Incotro fugi? Unde te mai ascunzi si de cate ori poti sa te prefaci ca nu auzi?

Of.

 

2 Responses to “Domnul le stie pe toate”