Doctor Strange si o invitatie la film

31 Oct

doctor-strange-timisoara

Salut, salut! Nu ne-am citit de mult, asa-i? 🙂 Ei bine, nu scriu eu prea des, dar si cand o fac vin cu vesti bune si un concurs. Sa va povestesc.

In copilarie am crescut doar cu doi super eroi: Batman si Superman. Nu a avut cine sa imi arate benzi desenate si nici la desene animate nu m-am uitat foarte mult. Apoi am crescut si am prins drag de Hulk si apoi am inceput sa citesc. Articole, benzi desenate. Am inceput sa vad animatii, seriale, filme si cam tot ce e legat de universul asta fantastic al supereroilor.

N-am sa va spun ca fiecare film facut de Marvel mi s-a parut fresh si funny as fuck, dar am sa va spun ca nu am stiut cine e Doctor Strange pana nu au aparut zvonurile ca Benedict Cumberbatch il va juca. Si apoi am citit un synopsis, apoi am vazut ca Tilda Swinton, Mads Mikkelsen si Rachel McAdams s-au alaturat productiei. Si apoi am vazut primul trailer. (Click aici ca sa-l vezi si tu)

Doctor Strange e povestea unui neurochirurg pe nume Stephen Strange ce devine vrajitor. Insa nu ca Harry Potter, ci e oleaca mai cool. Adica zboara fara matura, face vraji fara bagheta si are abilitati metafizice.

In stilul caracteristic Marvel, ma astept ca filmul sa fie funny, sa aiba o alura mistica, sa fie jucat bine si sa aiba o poveste interesanta. Eu am incredere ca filmul asta e bun, asa ca va pun la dispozitie invitatia mea de 2 persoane daca imi spuneti care este supereroul vostru preferat si de ce. Voi fi subiectiva si voi alege cel mai simpatic raspuns. Asa ca bafta!

Avanpremiera filmului are loc joi, 3 noiembrie, de la ora 19:30, la Cinema City din Shopping City Mall, in format IMAX.

PS: miercuri dimineata anunt castigatorul.

PPS: invitatia merge la Ovidiu Stoian. 🙂

 

 

5 Responses to “Doctor Strange si o invitatie la film”