Denzel Washington is the new Nikita!

9 Nov

Imi place Denzel Washington la nebunie pentru ca filmele sale sunt INTOTDEAUNA de o intensitate maxima. Nu-i fac pledoaria pentru ca nu are nici un sens. Toata lumea stie ca-i bun.

Noul sau film, Safe House, va aparea in februarie 2012 si arata foarte misto chiar daca subiectul pare fumat. Oricat de banala ar fi tema abordata in filmele sale, intotdeauna Denzel reuseste sa aduca suspansul, actiunea si jocul actoricesc perfect.

Anul trecut am ezitat sa vad Unstoppable tocmai pentru ca un accident feroviar nu mi se parea un subiect original, iar doi ingineri care salveaza sute de vieti facea ca filmul sa mi se para doar o exagerare Hollywoodiana. Ei bine, filmul a fost o surpriza minunata.

Din motivul asta, Safe House va fi pe lista mea de filme pe care trebuie sa le vad. Aruncati un ochi la trailer si spuneti-mi parerea voastra.

PS pentru cei care au vazut Nikita: dupa ce aud prima replica a povestitorului, chiar ma astept sa apara Nikita pe ecran de pe undeva. „He was one of the best CIA operatives until he went rogue…”

PPS: E si Ryan Reynold pe acolo 🙂

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing