Daca e miercuri, e Visuri la Cheie

10 Dec

Imi place foarte mult emisiunea Visuri la Cheie de pe Pro TV. Stiti de ce? Pentru ca sunt o persoana superficiala si-mi place de Dragos Bucur. Glumesc. Imi place Dragos Bucur, insa nu asta e motivul pentru care urmaresc Visuri la Cheie.

Scopul emisiunilor de entertainment e sa faca ce le spune numele: sa distreze omul din fata televizorului. Unele emisiuni apeleaza la tertipuri ieftine, altele mai fac si un bine printre cadrele destinate product placement-ului. Tocmai asta-mi place la Visuri la Cheie – fratele roman al variantei englezesti Extreme Makeover Home Edition.

Visuri la Cheie are mai mult Emag pe minut decat link-urile afiliate in blogosfera si ma nenoroceste cu Dedeman si Casa Rusu, dar suport toate astea pentru ca motivul principal al emisiunii este acela de a ajuta o familie saraca aflata in nevoie. Si asta ma face sa urmaresc cu sufletul la gura cazurile emotionante si reactiile oamenilor cand isi vad casa refacuta. Plus ca iau notite pentru viitoarea mea casa care deocamdata exista doar in Sims. šŸ™‚

De curiozitate intreb, mai este cineva care urmareste emisiuneĀ din cele 2 motive: cazuri emotionante si Dragos Bucur?

PS: si eu vreau sa ajut in seara de Ajun niste familii batute de soarta. Aici poti afla cum ma poti ajuta tu pe mine ca sa reusesc.

2 Responses to “Daca e miercuri, e Visuri la Cheie”