Cum sa-ti masori norocul intr-o cana cu ceai de fructe

26 Dec

blestemul-ceaiului-de-fructe

Din punctul meu de vedere exista un singur fel de ceai care merita atentie pe lumea asta si acela e ceaiul de menta. E aromat, gustos, desfunda nasul, calmeaza stomacul. Tine locul de colebil, tine de cald, de sete si de foame si nici nu-i trebuie zahar pentru asta. Ce mai? E ce trebuie la casa omului.

Dar se intampla uneori, din varii motive, sa incerc unul de fructe si sa imi placa. Ei, atunci am dat de dracu. Exista sanse foarte mari sa nu il mai gasesc vreodata. De ce? Pentru ca ceaiurile de fructe sunt de fiecare data din alte… fructe. Niciodata aceleasi, intotdeauna in alta combinatie si concentratie. Nici un ceai de fructe nu se aseamana cu altul. Unele sunt gustoase, altele degeaba, dar toate poarta acelasi nume generic de: ceai de fructe.

E ca si o cutie cu surprize. De fiecare data cand cer chelneritei un ceai de fructe gasesc altceva in cana. Ma simt de parca as putea sa-mi masor norocul intr-o cana cu cei de fructe. As putea sa spun “Hai sa vad daca astazi sunt norocoasa. O fi bun ceaiul de fructe pe care-l primesc ori ba?”.

Apropo, voi cei care comandati ceai de fructe cand iesiti undeva, de unde stiti ca o sa va placa daca de fiecare data primiti alta aroma? Sau pur si simplu va masurati norocul? 🙂

 

2 Responses to “Cum sa-ti masori norocul intr-o cana cu ceai de fructe”