Cum ramane cu sfarsitul promis?

27 Dec

resident-evil-panoramaAnul 2012 a fost ca o shaorma cu de toate: am vazut filme multe, vechi si bune, mi-am reintalnit jumatatea, m-am lovit de job-ul aproape dorit, am fost la primul meu festival de film, am fost la concerte mari si mici, am intalnit prieteni si am reinnodat prietenii. Tot in 2012 am trecut printr-o mica depresie, m-am uitat la documentare cu oameni care se pregtesc de sfarsitul calendarului, la stiri care anuntau ca magazinele cu kituri de supravieturi au ramas cu stocul gol si am semi-abandonat blog-ul, din nou.

Din pura curiozitate, oare ce s-a intamplat cu oamenii care un an intreg s-au pregatit pentru sfarsitul lumii? Oare se mai face inca un documentar post-apocalipsa sau nu se poate ajunge la sursele de informatie pentru ca inca sunt intr-un buncar de teama ca afara e prapad?

Cred ca fac parte din generatia care a trecut prin cele mai multe sfarsituri sau, mai bine zis, am supravietuit celor mai dezastruase apocalipse. Oameni nebuni se incred intr-un calendar neterminat si interpreteaza in moduri ilare poezii dubioase. Ma gandesc ca cei care provoaca panica asta ar trebui pedepsiti intr-un mod sau altul. Eu, de exemplu, am asteptat pana la ora 2 dimineata sa se intample ceva si nimic. Cine-mi da inapoi orele petrecute pe Twitter si Facebook in data de 21.12? Cine plateste pentru pagubele provocate de statul in pozitii nesanatoase in fata laptopului in speranta ca cineva, dintr-un colt al lumii, semnaleaza mai mult decat o indigestie subita?

Ati promis ploaie de asteroizi si furtuni aprige. Ati spus ca zombi vor fi unii dintre noi si ca vampirii vor pasi pe lumina. I-am asteptat cu inima in gat. Deci, cum ramane cu sfarsitul promis?

PS: Am uitat sa va urez sarbatori fericite si toate cele bune!

PPS: In ultima luna am lucrat la proiectul meu de suflet numit Universe of Cinema. Detalii gasiti aici si aici.

2 Responses to “Cum ramane cu sfarsitul promis?”