Cum m-am lipit de un medical cat un concediu de odihna

12 Apr

Radacinile caninilor mei sunt lungi. Aproximativ 30mm – cam atat de lungi. Multumita bruxismului meu drag (popular spus scarsnirea din dinti in timpul somnului) am capatat o infectie urata aproape de sinusuri. Solutia? Operatie pentru eliminarea chistului format si a infectiei. Recomandarea doctorului: 4 zile de repauz, adica stat acasa si frecat menta.

Ca orice om sensibil, m-am panicat cand am aflat de interventie, am plans putin, am oftat gandindu-ma la cati bani se mai duc si pe asta, apoi am incercat sa vad partea plina cu alcool a paharului: 4 zile libere plus 2 de weekend. Uhuuu! Cat un concediu de odihna. Dar nici asta nu a fost asa cum am sperat.

Inafara de faptul ca am descoperit pesto si rosiile deshidratate, zilele mele au decurs cam asa: m-am uitat in oglinda sa vad cat mi se mai umfla falca dupa interventie, am observat cum pe ora ce trece mi se invineteste ochiul, cum ma transform intr-o femeie abuzata si m-am pregatit psihic pentru misto-urile care urmeaza, am facut curatenie in toata casa, am facut mancare buna pentru altii, eu am consumat supa cu paiul, am spalat, am mangaiat pisica, m-am mai plans putin de durere, mi-am dat coate la 12 noapte in Kaufland ca sa prind zahar pentru mama, am citit, m-am uitat la filme, am dormit la pranz si inca am prea mult timp liber in care sa ma plictisesc.

Concluzie: toata lumea e la lucru. Ma simt izolata si nu reusesc sa-mi aduc aminte cum era perioada in care nu lucram. Nu inteleg cu ce naiba imi puteam umple programul inainte. Recunosc. Mi-e putin dor de colegi, de agitatie si sa ma simt folositoare, dar stiu ca luni o iau de la capat si nu mai pup prea curand un concediu, asa ca incetez acum cu vaicarelile. Urati-mi plictiseala placuta in continuare. 🙂

4 Responses to “Cum m-am lipit de un medical cat un concediu de odihna”