Cu strangere de inima despre partea nasoala a unui job

6 Nov

Prin natura job-ului meu, stiam ca va veni ziua in care voi fi nevoita sa dau vesti proaste altora. Pana acum nu am fost pusa in aceasta situatie, dar astazi a venit ziua de care ma temeam. Astazi am fost pusa in situatia de a spune altcuiva, unui om mult mai matur decat mine, ca munca lui nu se mai ridica la asteptari si ca e cazul sa faca ceva.

Am incercat sa fiu diplomata, ferma si stapana pe situatie. Eu zic ca am si reusit, dar in acelasi timp am si simtit cum stomacul mi se strange si inima imi bate mai puternic. Nu stiu de ce fac asa, dar m-am pus in situatia lui si ma gandeam cam cat de tare m-ar durea ca un pustiulica sa-mi spuna ca nu ma ridic la asteptarile companiei.

Nu stiu cum sunt altii, dar mie mi se rupe inima cand trebuie sa dau o veste proasta cuiva, imi plange sufletul cand trebuie sa fac un om sa se simta prost si strang din pumni cu speranta ca el sa inteleaga ca asta imi e meseria. Sper ca in timp sa ma calesc si sa nu mai am trairile astea, desi asta e natura mea. Mare mirare ar fi sa inteleg ca asa e viata…

 

4 Responses to “Cu strangere de inima despre partea nasoala a unui job”