Cu ocazia lansarii noului album, byron isi dedica o zi intreaga fanilor

27 Mar

byron-timisoara-concert-2013

UPDATE: Castigatorul invitatiei single la concertul byron din seara asta este Gabi. Si pentru ca mi-a fost tare drag de ce mi-a spus Bogdan V., se alege si el cu o invitatie single.

Dragii mei, sa va distrati maxim la concert si sa cantati din tot sufletul Peeerfect! 🙂

Primul meu contact cu muzica celor de la byron a fost prin intermediul lui Ovidiu. Pe el l-am auzit cantand in acorduri de chitara si cu multa pofta Perfect. Mi-a ramas intiparit in minte acel moment si asa se face ca melodia asta s-a aflat pe repeat in excursia mea pe Transfagarasanul. Peisajul perfect cu o melodie pe masura. Experienta de vis.

Apoi, anul trecut, la inceputul lui martie, am avut parte de un martisor minunat oferit de Dan Byron la concertul lor in Taine. Atunci a fost si momentul in care m-am indragostit de energia, de ritmul si de muzica lor.

La concertul din Life!Pub l-am tarat cu greu pe prietenul meu. Fiind un ascultator de muzica galagioasa (rock – hardcore – metal), l-am convins cu greu sa ma acompanieze la eveniment. Tot atunci a fost si momentul in care el mi-a confirmat ca byron e o experienta ce trebuie traita neaparat live. Oamenii astia sunt talentati si printre putinii care suna mai bine live decat pe album.

Acum, byron ajunge din nou in Timisoara pentru lansarea albumului bilingv 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima ce contine 13 piese lansate atat in romana cat si in engleza. Sambata (30.03), la Casa Studentilor din Timisoara, sunteti invitati la dans si la multa voie buna.

Si pentru ca fanii sunt o parte importanta din viata lor, byron isi dedica o zi intreaga noua. Incepem de la ora 15 cu un byron infusion (Carturesti Mercy), apoi, de la ora 20, sunteti asteptati la concertul Byron (in deschidere formatia Persona) si punem punct noptii cu un afterparty in The Note Pub unde veti putea sa va pozati cu artistii si sa cereti autografe.

Si acum urmeaza un CONCURS:

30-de-secunde-de-faima-byron-timisoara-album-concert-2013

Pentru ca imi doresc ca si voi sa incercati pe propria piele experienta byron, pun la bataie o invitatie single la concert. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs este sa-mi lasati un comentariu prin care sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Ce ati face cu30 de secunde de faima? Cel mai amuzant raspuns se alege cu invitatia la un eveniment memorabil. Deadline: sambata, ora 10.

Multa bafta! 🙂

PS: bilete pentru concert costa 35 lei si se gasesc pe www.eventim.ro (http://bit.ly/byron-timisoara) si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

PPS: alte detalii despre eveniment gasiti aici.

5 Responses to “Cu ocazia lansarii noului album, byron isi dedica o zi intreaga fanilor”