Cu nasul lipit de geam

15 Jan

Wonder CatConform DEX, a calatori inseamna a face un drum spre un loc (mai) indepartat. Conform Deea,  a calatori cu nasul lipit de geam este cea mai linistitoare activitate pe care o poti practica atunci cand parasesti orasul. Sa fie cu masina, sa fie cu trenul, sa fie cu orice atat timp cat imi da voie sa ma pierd in imaginatia mea.

Si atunci parca observ tot. Vad campurile infinite si pustii. Numar piscurile de munte. Vad casele abandonate si ma gandesc ca daca ar fi vopsita pe o nuanta calda de portocaliu. Cred mi-ar placea sa locuiesc in ea. I-as mai face si o gradinuta, as aduce si niste catei. Apoi imi dau seama ca nu-mi aduc aminte cum il cheama pe actorul ala din serialul ce face furori printre tocilari. Offf, e ala de are episoade ce dureaza doar 20 de minute si spun glume multe. Asa, Jim Parsons. The Big Bang Theory. A castigat si Golden Globes in anii trecuti. In 2013, nu. Ah, da! Parca as vrea si niste pisicute pe langa casa, mai multe pentru ca sunt pufoase si dragute. Offf, dar nu am net. Cum o sa mai scriu pe blog? Si dintr-o data aud “Alo, Deea? Ne oprim la o tigara?”.

Nu sunt o companie placuta atunci cand calatoresc. Sunt tacuta si atenta. Imi pun castile in urechi, dau drumul melodiei preferate, cad in propriile ganduri si ma intreb: “Cum ar fi daca…?”. Sa fiu oare singura? 🙂

 

5 Responses to “Cu nasul lipit de geam”