Confesiuni de fost blogger

25 Nov

Am inceput sa scriu pe blog din curiozitate si pentru ca simteam ca imi este mult mai usor sa inteleg anumite situatii in momentul in care le pun pe hartie sau pe platforma semanatoare in cauza.

La inceput nu am scris pentru nimeni. Scriam pentru mine si atat.  Apoi am inceput sa ma bucur cand cineva imi gasea un articol si ma lauda. Apoi am devenit dependenta de laude si am inceput sa scriu ce credeam ca vor altii sa citeasca, iar apoi scriam doar pentru numarul de like-uri. Credeam ca in ele se masoara succesul. Si asa am inceput sa ma indepartez de blog. Devenise un stres. Nu stiam ce subiect interesant sa mai gasesc, nu stiam de ce un articol idiot primeste mai multe like-uri decat unul scris din suflet si apoi m-am oprit.

O perioada nu am mai scris deloc. Nu pe blog cel putin. Nu am scris nu pentru ca nu as fi avut ce sa va povestesc, dar imi era teama sa-mi impartasesc sentimentele si parerile. Am scris doar articole lipsite de suflet si doar de dragul de a nu uita cum se face. Plus ca nu mi se parea corect sa-mi dau cu parerea despre problemele celor din jurul meu si trag concluzii. Practic m-am autocenzurat pana nu am mai avut nimic de spus si nimic de scris.

Nu vreau sa renunt la a scrie pe acest blog pentru ca-mi face mare placere, dar stiu ca va trebui sa ma autocenzurez pentru ca nu pot impartasi fiecare idee ce-mi trece prin cap chiar daca ar fi esenta unui articol foarte bun. La autocenzura nu pot sa renunt, dar pornesc de la inceput cu entuziasm si cu acelasi sentiment care m-a incercat in 2007.

Sa fie intr-un ceas bun! 🙂

 

 

2 Responses to “Confesiuni de fost blogger”