Ciuhandu, te iubim/Ca ca tine nu gasim!

4 Feb

Mno, voi, dragii mei, ma stiti ca sunt o nestiutoare atunci cand vine vorba de masini si tehnologie, dar ma indoiesc ca asa ar trebui sa arate o strada (artera principala), iarna si la nici 5 minute dupa ce a trecut masina de deszapezit. Corectati-ma daca gresesc.

Si, din nou, s-ar putea sa ma insel, dar primarul orasului, Gheorghe Ciuhandu, se afla la al 4-lea mandat. El, dragul de el, intr-o viata de om el reuseste sa peticeasca strazile in fiecare sezon, iar in urma cu doar cateva luni, reparase o strada la care muncitorii au lasat capacele de la canal cu 10 cm mai sus decat erau initial. Va dati seama ca in fiecare dimineata ma trezeam cu bubuituri de tobe de esapament si multe injuraturi din partea unor cetateni nefericiti. Exemplele pot continua, dar, totusi, sa-mi explice cineva de ce timisorenii il iubesc atat de tare pe Ciuhandu incat il voteaza over and over again?

Apropo, o intamplare amuzanta care-l are protagonist pe domnul primar. Cand credeti ca s-au aprins luminitele dedicate sarbatorilor in Timisoara? Cand a spus Ciuhandu “sa se faca lumina!” in fata a mii de oameni veniti sa vada minunea. Si s-a facut.

S-o mai zic si pe aia cu autoritatile au fost luate prin surprindere de zapada din nou?

L.E.: Stiti de ce Ciuhandu nu a deszapezit strazile din Timisoara? A vrut sa-i depisteze mai usor pe cei care nu au cauciucuri de iarna πŸ˜€ πŸ˜€ πŸ˜€

PS: O parere mai pertinenta asupra subiectului aveti aici.

3 Responses to “Ciuhandu, te iubim/Ca ca tine nu gasim!”