Cinema City gafeaza din nou cu Kick-Ass 2

21 Aug

UPDATE: Aceeasi treaba se intampla cu filmele Sunt o Baba Comunista si Jobs. Ele vor rula in cinematografele din Arad, dar in Timisoara ba. Incep sa ma gandesc serios la o forma de protest… 🙁

In urma cu ceva timp am scris pe blog ca a trebuit sa merg pana in Arad ca sa vad Looper. In Timisoara nu a ajuns. La fel s-a intamplat si cu filmul lui Lars von Trier, Melancholia. Acum se intampla din nou cu Kick-Ass 2 si This Is the End.

Nu inteleg schemele facute de Cinema City Romania de a nu aduce in Timisoara filmele de mai sus. Inteleg ca s-ar putea sa nu fie loc in grila de programe, dar ar ajunge si o singura prezentare pentru ele. Ar ajunge un minim efort din partea Cinema City cat sa se vada ca le pasa si de cinefili, nu doar de cocalarii care merg la Twilight, Percy Jackson si documentarul cu formatia One Direction.

Revin si subliniez din nou. Aradul are mai putini devoratori de cinema si doua mall-uri cu doua Cinema City-uri si 2423 de sali. Asta inseamna mai multe filme. Logic. Timisoara e mai mare ca si suprafata si populatie, dar are doar 7 sali blestemate care, mai tot timpul, sunt full. Deja incepe sa-mi schiopateze logica.

Probabil nu trebuie sa inteleg eu strategia lor, dar, in calitate de cinefil si client Cinema City, tare m-ati ajuta daca ati da un share/like la articol ca mesajul asta sa ajunga la ei. Poate vor schimba ceva sau poate cineva cu multi bani reuseste sa deschida o cinemateca in oras. Poate. 🙂

PS: Inca astept un raspuns relevant din partea Cinema City vizavi de pledoaria pentru un abonament.

2 Responses to “Cinema City gafeaza din nou cu Kick-Ass 2”