Cei doi centi ai mei despre scandalurile de la Hollywood

30 Oct

Am citit mult zilele trecute despre Harvey Weinstein. Am urmarit filmulete, am citit declaratiile tuturor femeilor agresate, i-am citit inclusiv pe cei care stiau despre iesirile omului si au preferat sa isi puna dolarii peste ochi. I-am citit pe toti pana m-am scarbit.

Astazi, m-am oripilat cand am vazut stirea despre Kevin Spacey, dar mai mult cand am citit parerile oamenilor. Imi vine sa tip, dar degeaba. Nimeni nu ma aude, iar asta m-a si facut sa scriu.

As vrea sa va fac sa intelegeti ca nu e ok sa pupi cu forta un pustan de 14 ani indiferent daca esti faimos sau nu. Nu e ok sa iti bati joc de inocenta unui tanar indiferent daca te cheama Kevin Spacey sau nu, indiferent daca esti celebru sau nu. Nu-i in regula sa profiti de femei tinere chiar daca esti ditamai mogulul de Hollywood. Pur si simplu nu e ok si nu inteleg ce nu intelegeti.

Ah, ca Mr. Spacey are in spate niste super PR-isti si a reusit sa duca povestea asta de nas cum a vrut el, aia e altceva. Ca abuzurile lui Weinstein au iesit abia acum in presa, alta mancare de peste. Cineva nu l-a mai vrut acolo si jap, insa nimic nu scuza actiunile lor. NIMIC.

Eu sunt genul de om care cu greu separa artistul de om si din cauza asta o sa inghit cel putin in sec la urmatorul sezon House of Cards, la fel cum o sa ma irite Matt Damon de fiecare data cand o sa il mai vad in filme pentru ca imi voi aduce aminte de minciunile lui gogonate si la fel cum Tarantino a scazut in ochii mei pentru ca a stiut de Weinstein si si-a vazut de interes. Stiu, pe ei ii doare in cur. Isi vor mai pune o data dolarii peste ochi doar ca asta nu se stie daca mai trece. Povestea continua si tot mai multi ies in fata sa o spuna.

Gata. Am scris de 2 centi. Am apasat cu putere in taste si sper ca am reusit sa fac macar o persoana sa intelegea ca nu e ok. Abuzul nu este ok indiferent din ce parte vine.

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing