Ceau Timisoara! Ceau Cinema!

22 Jul

ceau-cinema-timisoara-2015

Noi nu avem in Timisoara metrou si nici zeci de cinematografe. La noi nu vine sa cante Robbie Williams si nici Nicolas Cage nu ne viziteaza, dar avem oameni creativi, muncitori si care reusesc an de an sa ne bucure cu evenimente frumoase.

Cativa dintre acei oameni au dat nastere la editia a 2-a a festivalului de film Ceau Cinema! Si stiti de ce e asa misto festivalul asta? Pentru ca pe langa lubenita, o sa avem parte de multe filme in aer liber (proiectii la Gotlob), de scurtmetraje, animatii, conversatii si ateliere. Programul complet al festivalului il puteti descoperi daca rasfoiti revista Ceau Cinema.

Deschiderea oficiala are loc astazi, de la ora 22:00, la Gradina de Vara si sper sa faceti spatiul cat mai neincapator. Prima proiectie se numeste Chuck Norris vs Comunism si sincer va marturisesc ca nu stiu nimic despre film, dar suna promitator. Intrarea e gratuita, deci nici un iubitor de filme nu are scuze suficient de bune ca sa stea acasa.

Daca vreti sa sustineti festivalul ca sa va delectati si la anul cu filme europene si de calitate, puteti sa va cumparati un tricou ca si mine sau o traista simpatica. Mai multe poze si detalii aici.

ceau-cinema-timisoara-andreea-ciobanu

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing