Ce-i al tau e pus deoparte

2 Jun

Nu-mi plac cliseele, dar parca si acum o aud pe mama cand imi spunea sa-mi pastrez cumpatul pentru ca toate se intampla dintr-un motiv si ce e al meu e pus deoparte.

De ceva timp imi cautam un loc de munca in care sa pot creste frumos, sa-mi ofere stabilitate din punct de vedere financiar si satisfactie profesionala. Aplicam la diferite job-uri, bifam interviuri, dar parca nimic nu se concretiza, nimic nu se lega. Asa ca am inceput sa disper ca orice om normal. Satula de CV-uri si cliseele iritante ale mamei, am inceput sa traiesc intr-o stare permanenta de nervi, apoi sa ma resemnez.

Dupa luni intregi de cautari, am reusit sa-mi gasesc locul. Din senin si-n mai putin de o saptamana sunt parte din echipa Profi Romania, sunt angajata cu toate actele in regula, fac parte dintr-un colectiv vesel si muncitor, sunt o corporatista si am multa pofta de invatat. Ca orice inceput, pornesc pe un alt drum putin nesigura, timorata de nou, dar incantata ca viata mea incepe sa prinda conturul pe care mi l-am dorit.

Asa ca dragilor, nu disperati indiferent in ce situatie va aflati. Ce-i al tau e pus deoparte sau departe (cum zicea Corina), dar este al tau si vine la timpul potrivit. 🙂

6 Responses to “Ce-i al tau e pus deoparte”