Cateva motive pentru care trebuie sa participi la BizCamp

16 Nov

Nu stiu cata lume si-a gasit un job participand la targuri de cariera sau la conferinte dedicate acestui domeniu, dar sunt convinsa ca cei care si-au dedicat cateva ore din timpul lor liber pentru a asculta oameni care au realizat ceva in viata, au plecat acasa motivati si dornici de o schimbare.

In timpul facultatii am facut prea putin practica relevanta si m-am lovit de lipsa experientei la diferite interviuri la care am participat. Ce era de facut pentru a indrepta situatia? M-am apucat de voluntariat si mers la diverse conferinte unde stiam ca pot afla ceva nou. Workshop-urile Persoana1, Social Media Summit, 11even si acum BizCamp. Nu intotdeauna este o placere, dar tot timpul ajungi acasa cu un izvor plin de inspiratie si motivatie.

Conferinta despre care va vorbesc astazi se numeste BizCamp si isi propune sa aduca impreuna oameni de succes din companii, traineri, tineri profesionisti si studenti dinamici. BizCamp inseamna conferinte, workshop-uri, networking, premii, oportunitati de angajare in companiile partenere, noutati, proiecte si materiale dedicate studentilor.

Si-ti mai dau un motiv pentru a participa la evenimentul ce are loc maine. La BizCamp vine Ion Rizea, actor la Teatrul National din Timisoara, si ne vorbeste despre acel moment cand pasiunea devine cariera. Cu totii ne-am dori asta, nu-i asa? Intreg programul il gasiti aici si va indemn sa-l accesati cu tupeu.

Inscrierile pentru BizCamp se mai pot face doar astazi apasand un click aici. Ce ar mai fi de zis? Ah, da. BizCamp incepe la ora 10, dar pentru inregistrari trebuie sa fiti prezenti la ora 9. Evenimentul va avea loc la Universitatea de Vest in amfiteatrul A 32 si sper sa ne vedem acolo! 🙂

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing