Catalin Hildan – Unicul capitan!

6 Oct

5 octombrie. Tin minte ca era ziua fratelui meu.  Eu de fel nu prea tin minte numere, deci nici date de nastere. Abia am reusit sa retin pe ce data sunt eu nascuta 🙂

Il sun pe fratele meu sa-i spun la multi ani. Imi multumeste, dar ceva era cu el. Era trist.

Asta s-a intamplat demult. Tineam pe atunci cu Dinamo doar sa-i fac in ciuda tatalui meu, el fiind spurcat.  Dupa multe insistente, fratele meu imi spune, tu stii ce data e asta? Eu: da, e ziua ta. El: ba nu, se implineste 1 an de cand a murit Hildan. Pana atunci nu prea bagam in seama  “detaliile” de genul asta, dupa cum am spus si mai sus. Apoi, a inceput sa-mi povesteasca, despre cum era Catalin, ca om, ca fotbalist, ca un adevarat dinamovist. Atat de frumos vorbea de el. Atat de frumos incat nu se va putea vorbi despre nici un alt fotbalist la fel. A fost unic. Catalin Hildan m-a facut sa privesc altfel Dinamo si sa inceapa sa aiba sens  vorba “caine pana la moarte”. Catalin Hildan te face sa ai o anumita conduita,impune respect! Catalin Hildan ma face sa fiu mandra ca iubesc Dinamo.

Poate e mai bine ca s-a dus asa…daca inca era la Dinamo cine stie ce s-ar fi intamplat cu el, Borcea&Co nu se dezmint…

Catalin Hildan a fost si va ramane un idol pt suflarea dinamovista si nu doar pt noi. Cei care-I injura sunt niste jeguri si atat.

Catalin ai grija de noi…ai grija…pentru ca ne ducem dracu`…incet, incet…

Catalin Hildan inseamna Dinamo!

6 Responses to “Catalin Hildan – Unicul capitan!”