Carava Filmelor TIFF 2015 ajunge in Timisoara

3 Aug

caravana filmelor tiff cover

Daca nu mergem noi la TIFF, vine TIFF-ul la noi. Pai cum altfel? 🙂

Caravana filmelor TIFF poposeste in Timisoara in perioada 6 – 12 august. In fiecare zi, de la ora 21:30, o sa vedeti cate un film misto si rusine mie ca din cele sapte am vazut doar doua bucati. Dar promit sa recuperez acum. 🙂

Programul arata asa:

6 august

Black Sea – Aparent, in Marea Neagra se ascunde o comoara si Jude Law vine sa o caute. Mai in gluma, mai in serios, chiar despre asta este vorba doar ca Jude Law joaca rolul unui fost capitan de submarin care pleaca in cautarea comorii.

7 august

Wild – Vazut si placut. Foarte mult. Reese Witherspoon este incredibil de buna aici. Parerea mea, Wild este Into the Wild in varianta feminina. Vi-l recomand.

8 august

Trash – din ce am citit, este varianta sud-americana a filmului Slumdog Millionaire si filmul asta a castigat opt Oscaruri. Deci sambata ne miscam fundul la el. 🙂

9 august

Comoara – L-am vazut la Ceau Cinema si, chiar daca mie nu mi-a placut intr-un mod deosebit, eu va recomand sa mergeti si sa va faceti o parere singuri pentru ca filmul romanesc are potential si merita sustinut.

10 august

The Belier Family – este o comedie frantuzeasca ce povesteste viata unei familii de surdo-muti.

11 august

Rams – sau Despre Oameni si Oi, a fost premiat la Cannes si a castigat premiul special al juriului la TIFF. Ar putea fi si povestea mea avand in vedere ca ma cheama Ciobanu, dar nu. In film este vorba despre doi frati care nu si-au vorbit de 40 de ani, dar asta se schimba atunci cand trebuie sa salveze ce au mai de pret: oile.

12 august

De Ce Eu? – cazul procurorului Panait ce s-a sinucis la doar 29 de ani este ecranizat de catre Tudor Giurgiu in De Ce Eu?. Recunosc ca inca nu am vazut filmul, dar a venit momentul.

Deci ne vedem la Gradina de Vara din 6 august? Intrarea e moca. 🙂

afis-caravana-filmelor-tiff-2015

 

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing