Cand isi uita barbatii coaiele acasa?

25 Jan

Intotdeauna am fost de parere ca femile se indragostesc usor, dar le trece la fel de usor. In schimb, cu barbatii e mai complicat. Chiar daca ei sunt creaturi simple, se indragostesc greu, dar si cand o fac, bai, sunt irecuperabili.

Plecand de la acest principiu, am observat ca tot mai multi barbati ajung intr-o perioada in care-si uita coaiele undeva pe acasa si uita sa si le mai ataseze. Asa ajung, dragii de ei, sa planga mai tare decat noi la The Notebook, sa asculte Adele mai des decat noi, sa aiba impresia ca ne fac fericite atunci cand ne raspund la orice intrebare cu „cum vrei tu, draga mea”, sa creada ca noi ne dorim numa nopti de dragoste plictisitoare pentru ca de mici ni-l dorim pe Fat-Frumos in pat si exemplele pot continua. Practic, majoritatea barbatior devin niste LOSERI cand se indragostesc!

Amu, nu va ganditi ca nu ne plac florile primite din cand in cand sau ca o seara imbacsita de romantism nu ne-ar prinde bine ca pana la urma tot muieri suntem si tanjim dupa afectiunea voastra. Dar problema intervine atunci cand ajungem sa vedem in voi doar o figura familiara pentru care pasiunea a apus demult.

Si poate ajungeti sa realizati asta la un moment dat si va aduceti aminte ca v-ati lasat coaiele pe undeva si le scuturati bine de formol dupa care le atasati la loc, dar relatia reincalzita, nu mai are acelasi gust.

Asa ca, dragii mei masculi feroce, nu uitati sa ramaneti la fel ca si atunci cand v-am cunoscut chiar daca se intampla sa va batem mult la cap pentru diverse chestii pentru ca, tineti minte, si de asta avem gura (cu accent pe SI). Pe scurt, nu uitati sa fiti barbatii de care ne-am indragostit! Macar din cand in cand…

Si totusi, sunt curioasa, cand realizati voi ca este momentul si este ok sa renuntati la barbatia voastra? Mai bine zis, de ce aveti impresia ca noi ne dorim asta?

PS: barbatii care-mi citesc blog-ul sunt exclusi din aceasta categorie 😀 😀

21 Responses to “Cand isi uita barbatii coaiele acasa?”