Campanie Palette Mousse Color – Prima Impresie

21 Dec

campanie paletter mousse colorIn apropierea sarbatorilor, de cele mai multe ori, rasa feminina o ia razna: isi schimba frizura, culoarea parului, garderoba si tot ce se mai poate schimba la ea va fi actualizat, sa zic asa.

Imi vopsesc parul de foarte mult timp. Am fost toate nuantele de roscat, toate nuantele de brunet, castaniu, dar in urma cu doi ani am luat o pauza si aproape am ajuns la culoarea mea naturala pe care o puteti vedea si-n poza de mai jos. Ei bine, daca tot se apropie nebunia, a venit si vremea schimbarii. Din acest motiv m-am inscris in campania realizata de Palette si Trender.

Shake-ul Mousse Color de la Palette nu-mi este necunoscut pentru ca in urma cu cateva zile i-am cumparat mamei mele vopseaua si am incercat-o pe ea. Practic, am folosit-o pe post de cobai. Trebuie sa va spun ca mare mi-a fost uimirea cand am desfacut shake-ul si-n toata camera miroase a capsune. Da da. Vopseaua asta nu miroase a amoniac sau a orice intepator, ci a capsune! Apoi, daca mai e sa iei in considerare ca se aplica in maxim 5 minute, ca nu pateaza prea tare si ca prinde foarte bine pe par, poti sa spui cu mana pe inima ca e vopseaua ideala. Acum, ramane de vazut cat timp va ramane culoarea la fel de frumoasa si cat ii ia pana se va duce de pe par.

Alte observatii:

  • Ambalajul e atractiv. Vopsea este amplasata intr-un recipient in forma de shake, culorile sunt tineresti si tot pe ambalaj gasesti informatii despre cum sa-ti prepari vopseaua si cum se aplica
  • Vopsea vine la pachet si cu un pliculet de balsam pentru parul proaspat vopsit
  • Nu va faceti grija daca aveti par lung. Compozitia rezultata este mai mult decat suficienta si pentru un par frumos crescut si ingrijit.
  • La prima aplicare s-ar putea sa simtiti cateva piscaturi. De fapt, sunt bulele de spuma care se sparg in capul vostru 🙂

Dupa continuare puteti vedea o poze cu inainte si dupa 🙂

 

PS: Scuzati-mi mutra 😀

29 Responses to “Campanie Palette Mousse Color – Prima Impresie”