Cadouri personalizate pentru cei dragi

9 Dec

Cu pasi marunti, dar rapizi se apropie acel moment de nebunie in care ne golim portofelele in schimbul cadourile luate celor dragi. Si nu, nu-mi pare rau ca raman in pana de bani pentru ca nu cred ca exista sentiment mai frumos decat atunci cand stai ca pe ghimpi si astepti reactia celor dragi la deschiderea cadoului.

Contraziceti-ma daca puteti!

Pe langa partile frumoase, cumparaturile de sarbatori iti pot da mari batai de cap mai ales atunci cand esti o persoana indecisa si nu prea stii ce cauti. Asa ca, va propun eu cateva chestii.

Recent, am descoperit cadourile personalizate. Fie ca vorbim de o cana simpla sau de o sticla de vin, in momentul in care acestea sunt pictate de doua artiste, cadourile devin pur si simplu minunate. Acum vorbesc de fetele care se ocupa de Tourmaline Boutique, Ioana si Denisa pe numele lor. Ele realizeaza obiecte personalizate incepand de la simple felicitari pictate pana la bijuterii si picturi pe sticla. Practic, munca lor “creioneaza zambete“.

Asa ca, aruncati un ochi pe pagina lor de Facebook si poate va vin cateva idei de cadouri pentru Craciun.

PS: Cana din poza am cumparat-o de la fete si i-am facut-o cadou cuiva drag. Pe o parte este desenat Mos Craciun si pe cealalta scrie How To Tell You`ve Been Really Bad.

PPS: Nu le subestimati pe fete si oferiti-le provocari pentru ca ele sunt in stare sa-ti reanimeze o poseta veche si sa ti-o transforme intr-un articol unicat. Exemple: halba de bere, Little PUB, catei sau tricouri.

WARNING: Pregatiti-va sa fiti uimiti!

10 Responses to “Cadouri personalizate pentru cei dragi”