Bloggerii sar in apararea brandurilor locale

8 Apr

branduri-locale-timisoara-brands-tour

Kandia, Guban, Fructus, Paltim, Begapam sau UMT sunt doar cateva din brandurile timisorenilor care au disparut in timp. Odata cu ele s-au pierdut si sute de mii de locuri de munca si alte sute de metri patrati de terenuri sunt lasate in paragina. Din lipsa de interes sau tocmai pentru ca interesele oamenilor importanti primeaza, economia locala s-a prabusit.

N-am prins vremea cand oamenii conduceau Dacia Lastun si nu-mi aduc aminte de marmelada de la Fructus. Tot ce stiu e ca mama mea isi cumpara cand se ivea o ocazie pantofi facuti de Guban si purta cu multa fală o palarie de la Paltim. Mai stiu ca atunci cand luam o nota mare, tata imi cumpara tot timpul un Danut si Eugenia era la ordinea zilei in casa.

Concluzie: brandurile timisorene au devenit o afacere pentru unii si o amintire amara pentru cei care incearca sa gaseasca identitatea locala a orasului. Primaria ce face? Ei bine, sustine evenimentul despre care urmeaza sa va povestesc in continuare.

Pentru a resuscita situatia din zona, Cristina si Oltea aduc in oras Timisoara Brands Tour. Prima editie a avut loc in capitala Ardealului, adica la Cluj si a fost un succes. Acum, vine randul nostru sa ne promovam brandurile ce depun eforturi monumentale pentru a ramane pe piata. Asa ca in perioada 11 – 14 aprilie, vom vizita Cramele Recas, Fabrica de Bere Timisoreana (despre care v-am mai scris aici), Arsenal Park si cele trei echipe ale orasului: BC Timba Timisoara – baschet, RCM. Universitatea de Vest Timisoara – rugby si ACS Poli Timisoara – fotbal.

Intr-o alta concluzie, in zilele urmatoare va voi povesti pe blog despre brandurile locale, ce au insemnat ele si cum rezista inca pe piata. Daca sunteti pe Twitter, va invit sa urmariti hashtag-ul #timisoarabrandstour. Poze veti gasi la mine pe Facebook.

Ne citim in curand si in continuare va las cu afisul evenimentului.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara. Parteneri de mobilitate: Ford România. Parteneri: Hotel TimișoaraArsenal ParkPorsche Timișoara,AmvestRestaurant Belvedere. Partenerii media: 24-FUNTion.

 timisoara-brands-tour-afis

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing