Blestemul lui Mircea Badea?

16 Oct

Exagerez cand spun asta, evident, dar mi-am adus aminte ca ieri am citit post-ul lui Huidu in care raspundea acuzatiilor aduse de Mircea Badea pe blog-ul personal si incheia spunand ca nu va mai vorbi despre acest subiect niciodata. Ei bine, daca e blestemul lui Badea sau nu, se pare ca Serban Huidu este vinovat pentru ca ar fi provocat moartea a doi oameni care s-au aflat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

Sunt convinsa ca se va vorbi mult timp de acum in colo despre accidentul provocat de Huidu si sunt convinsa ca toata blogosfera va scrie despre Serban Huidu si cat de vinovat sau nu este de acest accident.

Mie mi-a fost simpatic Huidu. Inca-mi este, dar daca se dovedeste ca este vinovat, trebuie sa fie pedepsit conform legii si, de ce nu, mult mai aspru avand in vedere inconstienta de care a dat dovada dupa ce in urma cu un an suferea un accident pe partia de schi din care inca nu s-a recuperat complet. Sunt curioasa daca in cazul lui se va aplica legea asa cum trebuie sau avocatul il va scoate cu fata curata chiar daca si-a pus in pericol intreaga familie si a provocat moartea a doua persoane nevinovate.

Si cum bine spunea Corina Saftescu, chiar nu ne mai e frica de moarte?

PS: Daca se dovedeste ca este vinovat ce moartea celor doua persoane, cati ani de inchisoare ar trebui sa primeasca?

UPDATE: Imi spune Anda ca Huidu va primi cu suspendare in cazul in care nu a fost baut si nu a fugit de la fata locului 😐 Sa ma corecteze cine stie mai bine.

UPDATE 2: Daca prin fapta savârşita s-a cauzat moartea a doua sau mai multor persoane, la maximul pedepselor prevazute în alin. precedente se poate adauga un spor de pâna la 3 ani.”Aceasta agravanta are în vedere situaţia în care printr-o sg. fapta se cauzeaza moartea a 2 sau mai multor persoane.

5 Responses to “Blestemul lui Mircea Badea?”