Bijuterii Muzicale

10 Dec

In urma cu o saptamana si ceva va spuneam ca datorita Nebuloasei am ajuns la teatru. De data asta, din cauza aceleiasi persoane, am ajuns la Filarmonica.

Alaturi de Culture Crew (dupa cum ne-a numit Nebu), am petrecut o seara superba pe ritmuri de Ceaikovski, Suppe, Rossini sau Shostakovich intr-un concert care a adunat 12 bijuterii muzicale.

Imi e greu sa va exprim emotiile care te invaluie cand te aflii la doar cativa metri de niste artisti care prin munca si talentul lor reusesc sa-ti cucereasca inima. Asta a fost senzatia mea la auzul Pastorului (The Lonely Shepard). Interpretarea a fost pur si simplu magnifica si aici aveti un filmulet realizat de Cata care va demonstreaza asta. Am simtit ca pot sa mor atunci, acolo, fara sa-mi pese de nimic.

In Timisoara avem teatru, opera, filarmonica, cinema-uri si cu toate astea exista oameni care nici nu cunosc adresele lor. Pai nu e pacat? Nu ascultati de mine, un pseudo-blogger sau cum vreti sa ma numiti, ascultati de ea, ea  sau ea si vizitati-le macar o data in viata pentru ca nu aveti idee ce pierdeti.

Iesirile organizate de Nebuloasa fac parte din proiectul Danone – Obiceiuri Sanatoase. Si dupa cum spuneam si data trecuta, tineti aproape pentru ca vor mai urma iesiri de genul 🙂

Poza realizata de Cata.

5 Responses to “Bijuterii Muzicale”