Barbatii inseala de pofta, iar femeile de nevoie

6 Feb

Sa facem un exercitiu de imaginatie: pentru 5 minute ganditi-va ca tot ceea ce scriu eu aici e adevarat. Nu spun ca e, dar ganditi-va ca asa e. Inca o chestie inainte de a incepe: tineti minte cuvantul “a generaliza”!

Oamenii inseala. Mint si inseala pentru ca sunt oameni.Putine sunt acele exemplare care sunt in stare sa se dedice total jumatatii si mai putini sunt cei care reusesc sa ramana fideli partenerului. Trecand peste ceea ce este evident, eu zic ca exista doua tipuri de inselat: unul nevinovat si altul grav. Va explic imediat.

Barbatii sunt cei care inseala nevinovat, adica de pofta. Dragii de ei, lor li se lasa pe diferite chestii. Sa luam ca exemplu savarina. Barbatii poftesc la ea mai tot timpul, putini cad tentatiei, iar cei care o fac mananca, infuleca repede si se intorc acasa la vesnicele sarmalute. Din cand in cand, li se mai face pofta de o alta savarina.

Femeile se multumesc cu carnatul de casa. Cel putin pentru un timp. Dar odata ce au dat peste chorizo, greu se vor mai intoarce la afumatura de acasa care, sa fim serioase, pica destul de greu la stomac.

Ce vreau eu sa zic? Pai ce am zis si-n titlu. Barbatii inseala de pofta, de plictiseala si nu definitiv. In schimb ce femeile inseala cu sufletul, cu inima, cu fiecare particica din ele. Sunt putine care razvenesc la barbatia imensa si la pectoralii bine definiti ai vecinului. Sunt putine cele care poftesc la savarina pentru ca stiu ca o data infulecata ea se depune unde nu trebuie. Asa ca prefera sa faca aceasta nesabuinta doar atunci cand sunt absolut sigure ca e decizia potrivita, adica atunci cand stiu ca relatia actuala nu mai are nici un viitor. (pont pentru cei care doresc muierea altuia: femeile lucrate bine la corazon se vor deschide in fata ta indiferent daca au iubit sau nu).

Mno, acum si intrebarea de final: generalizand cat se poate de mult si lasand la o parte exceptiile, sunteti de acord ca barbatii inseala cu trupul, iar femeile cu inima?

Morala: barbatii poftesc la savarine. Uneori. Femeile vor tot timpul chorizo.

PS: presimt ca unii o vor lua prea personal. Din nou 😀 😀 Abia astept!

34 Responses to “Barbatii inseala de pofta, iar femeile de nevoie”