Baile Herculane – escapada de iarna

29 Jan

pensiune-magic-herculane-poze-iarna-zapada
Nu stiu cati amatori de site-uri gen Zumzi si Groupon sunt pe aici, dar de ceva timp am inceput sa-mi cumpar tot felul de chestiute folositoare si la oferta de pe ele.

In urma cu cateva luni, prietenii mei au gasit pe Groupon o oferta foarte misto: un weekend in Herculane (3 zile, 2 nopti), pentru doua persoane, cazare la pensiune de 3 stele, 69 de lei. Prima reactie: “Wow, ce tare! Cand mergem?”. Doua secunde mai tarziu ne intrebam daca o sa ajungem sa dormim prin masina si sa ne intoarcem cu coada intre picioare acasa. In fine. Am cumparat cupoanele si am evadat un weekend din nebunia orasului.

Ajungem in Herculane noaptea, pe un drum foarte nasol, cu viscol afara si frig de crapau pietrele. Dam de pensiunea cu pricina si aflam ca putem sa ne alegem unde dorim sa ne cazam. Asa ne-am ales cu un apartament cu doua camere foarte dragut, atat de dragut cat ar putea fi la o pensiune de trei stele. Camere frumos aranjate, curate, cu televizor, baie micuta, dar impecabila si dotata cu tot ce trebuie, caldura multa, aer conditionat, frigider, iar internet era doar la parter, in restaurant.

Chiar daca Herculanele este un oras mort din punct de vedere turistic, am avut mare noroc ca am prins prima ninsoare cu fulgi mari de le puteai numara fractalii. Ne-am plimbat, ne-am bulgarit, ne-am pozat, ne-am pupat si ne-am bucurat ca am prins un oras imbracat complet intr-o patura de nea.

Concluzia: daca ajungeti vreodata in Herculane si cautati un loc peste decent, va recomand pensiune Magic care se afla chiar la drumul principal, la intrare in oras. Noi am mai cumparat un voucher pentru ca ne-a placut mult si asteptam cu nerabdare escapada din februarie. 🙂

Alte poze din Herculane gasiti aici.

5 Responses to “Baile Herculane – escapada de iarna”