Bai, frate!

25 Jun

De ceva timp intru pe un site care ofera recenzii la seriale. Intru acolo pentru ca toate serialele pe care le urmareau sunt in pauza si vroiam sa caut ceva nou. Asa am descoperit ca un cineva scrie si despre So you think you can dance. Toate bune si frumoase pana aici. Azi am descoperit ca nu am voie sa-mi sustin favoritul, adica my Kent. Si nu ma intelegeti gresit, nu am injurat, nu am jignit. Tot ce am facut e sa scriu 3 comentarii(cred) sustinandu-l pe Kent, de genu`:”Kent kent kent!” Asta l-a enervat foarte tare pe un anumit domn comunist, cel care scrie recenzia la So you think you can dance. De ce? Probabil are probleme cu nervii.

Din cate stiu eu, exista un anumit drept care-ti garanteaza libertatea de exprimare. Pot sa sustin pe cineva si pot sa si protestez cand nu-mi convine ceva, ceea ce fac acum 🙂

Mi se pare absolut idiotic ce a facut acel cineva. Mi-a sters comentariile pt. ca pur si simplu a gasit enervant modul prin care-l sustineam pe Kent.

Tare mult mi-ar placea sa-mi spuna cum trebuie sa arate un comentariu ca sa nu fie sters. Comentariile cu greseli gramaticale nu sunt sterse. Cele care abuza de smiley-uri idioate de pe “mess”, nu sunt sterse. Ma rog, imi permit sa-l jignesc aici, pe blog-ul meu: dracu` sa te ia de comunist!

18 Responses to “Bai, frate!”