Aventurile Printului Ahmed – un eveniment caritabil

19 Dec

aventurile-printului-ahmed-eveniment-caritabilAventurile Printului Ahmed este cel mai vechi lungmetraj animat ce a rezistat eroic pana in zilele noastre. Daca sunteti cititori de blog si putin cinefili, este imposibil sa va fie necunoscut numele. V-am povestit despre el in cadrul festivalui ZFANG si v-am anuntat ca va fi proiectat la Plai.

In mare, pot sa va spun ca la prima proiectie nu eram familiarizata cu tehnica de siluete decupate pe care-si pune amprenta Lotte Reinigere, dar Marele Ecran a deschis portita spre o incantare vizuala de aproximativ o ora. Deosebit este ca animatia vine insotita de un soundtrack live marca Makunouchi Bento, iar asta face experienta cu totul speciala.

Daca pana acum Aventurile Printului Ahmed a umplut sala Bibliotecii de la UVT si cortul de la Plai, imi doresc din tot sufletul ca de data aceasta cele 800 de locuri de la Filarmonica Banatul sa fie luate cu asalt. De ce? Pentru ca de data asta toate veniturile, inclusiv onorariul bandului, vor fi donate Asociatiei Pentru Voi care se ocupa de aproape 200 de adulti cu dizabilitati mentale si familiile acestora.

In cateva cuvinte, Aventurile Printului Ahmed are loc astazi, 19.12, la Filarmonica Banatul, incepand cu ora 19. Pretul unui bilet este de 6 lei si sper sa fiti cat mai multi! 🙂

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing