Apologize

20 Jul

Am un caracter tare ciudat si sunt extrem de dificila, dar cu toate astea niciodata nu sunt singura si am prieteni care ma iubesc. Deci nu e chiar atat de rau pana la urma, nu?

Trec foarte usor de la o extrema la alta si traiesc intens fiecare moment, fie ca sunt fericita sau trista. Vorbeam ieri cu o prietena si-mi zicea ca e mai bine sa fiu indiferenta. Nu pot sa fiu asa. Prefer sa fiu mega fericita o zi si dupa aia sa sufar o luna ca un “caine” decat sa fiu indiferenta.  Imi place sa traiesc intens fiecare moment si cred ca e mult mai frumos sa te implici in orice ai face.

Problema mea cea mai mare e ca nu am incredere in oameni. Uneori chiar sunt paranoica in legatura cu asta si poate pe buna dreptate.  De multe ori caut oriunde si orice numai sa gasesc o minciuna cat de mica si pt ce? Doar ca sa-mi intarasc aceasta idee: toti mintim.

Imi pare rau ca te supar si te stresez atat de mult uneori(mai tot timpul). Si-mi pare rau ca spun multe prostioare la nervi, dar stii ceva? E vina ta pentru ca tu tot timpul ma pupi dupa ce spun o prostie. Si-mi place 🙂

Si pe sfarsit o promisiune: iti promit sa fiu mai intelegatoare. Stii bine ca asta nu se va intampla niciodata, nu? 🙂

2 Responses to “Apologize”