Am descoperit pesto si rosiile deshidratate

10 Apr

briose sarate cu cascaval busuioc

Nu stiu cati se regasesc in ipostaza asta, dar mie-mi place sa gatesc atunci cand sunt stresata sau nervoasa. Imi pun toata energia in a gati ceva bun si uite asa ma relaxez. Cu toate astea, nu sunt o persoana foarte indrazneata, asa ca nu incerc condimente nebunesti si ingrediente dubioase. In ultima categorie intra sosul pesto si rosiile deshidratate in ulei. Din varii motive, de la distanta, nu pareau a fi pe gustul meu. Pana acum.

De doua zile sunt in concediu medical si nu stiu ce sa fac cu timpul liber, asa ca experimentez. Dupa o fuga la Lidl, mi-am facut curaj sa incerc rosiile si pesto in niste briose sarate dupa reteta Narcisei. Ce pot sa va spun? Dupa experienta asta mananc pesto pe paine si ma gandesc serios sa-mi fac provizii de rosii deshidratate in ulei. Caut retete ca o nebuna sa vad cea mai buna si cea mai ieftina varianta de a le dishidrata eu si a le pastra in ulei cat mai mult timp. Daca aveti sugestii, sunt binevenite.

Una peste alta, nu stiu cum am trait atata timp fara pesto si rosii deshidratate. Adica stiu. Am trait degeaba. 🙂 Daca mai aveti ingrediente minune pe care ar fi trebuit sa le incerc pana la varsta asta, shoot! Sunt cu simturile indraznete si nu stiu cat ma tine. 🙂

 

8 Responses to “Am descoperit pesto si rosiile deshidratate”