Am descoperit ca-mi place sa pictez

11 Apr

V-am scris in nenumarate randuri de Tourmaline Boutique.  Pentru cei care inca nu stiu, Tourmalinele sunt doua fete cochete care pun  suflet, personalitate si culoare in fiecare cana, tablou, tricou si perete pe care-l picteaza. S-ar putea sa nu am destule cuvine ca sa pot descrie munca lor, asa ca da click pe banner-ul colorat din dreapta blog-ului. Acum, ca am facut introducerile, sa va povestesc.

De cateva luni de zile, Tourmalinele tin periodic un workshop de pictura mega-relaxant si distractiv in Atelierul de infrumusetare interioara. Si pentru ca eu colectionez cani, am decis ca e cazul sa las frica la o parte si sa incerc sa-mi pictez propria cana. Asa am descoperit cat de mult ma relaxeaza treaba asta si ca e un fel de terapie pentru mine.

Unii dintre noi, cei mai agitati si prinsi de probleme, nici nu-si dau seama cat de important e sa te opresti din alergat pentru o ora si sa-ti dedici timp pentru pasiunea ta sau pentru ceea ce te relaxeaza. O ora pe saptamana te poate transforma intr-un om mai zambitor, mai bun, mai ingaduitor cu tine si cu cei din jurul tau.

Sambata, de la ora 15, Tourmalinele tin un nou workshop. De data asta vom face sfesnice colorate din pahare monotone. Daca esti din Timisoara si ai putin timp de pierdut alaturi de noi, te asteptam sa pictam si sa radem impreuna de porcusorii desenati.

Daca nu reusesc sa va conving in cuvinte, poate reusesc cu niste imagini. Sa nu radeti de creatiile mele. 🙂 🙂

cadouri-personalizate-pictate-ateliercana-pictata-hulk-spidermanandreea-ciobanu-si-varu

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing