Alo, domnul primar, ce ne facem cu cainii vagabonzi din oras?

26 Feb

caini-comunitari-timisoara-2013

Iubesc animalele si, daca as avea puterea, le-as lua pe toate la mine acasa, dar pe cat le iubesc de mult pe atat imi este frica de haitele care umbla seara in cartierele marginase din Timisoara. Sa va povestesc.

Am fost in seara asta in vizita. Am papat, am povestit si cateva ore mai tarziu trebuia sa mai ajung si acasa. Cu un mers lejer, ajung in maxim 20 de minute. Deci e un drum ce cade numa bine dupa o mancarica la o ora destul de tarzie. Ei bine, cum mergeam eu asa frumos ca o caprioara discutand cu al meu prieten la telefon, ce-mi vad ochii? O gloata de aproximativ zece caini, de toate culorile si toate marimile, venind furiosi inspre mine. Tot ce mai pot sa va spun e ca am inceput sa tremur din toate incheieturile, strigam la prietenul meu la telefon si incercam in disperare sa sun la un interfon sa pot intra intr-o scara de bloc.

Din fericire, interfonul era stricat si usa deschisa. Asa ca am asteptat acolo pana cainii au plecat si am ajuns fara nici o problema acasa. Dar cu mana pe inima va spun ca si la momentul asta tremur si-mi bate inima in mare goana.

Acum revenind la primarul orasului Timisoara. Tin minte ca domnul Robu, pe cand au fost promisiunile electorale, pomenea si o rezolvare miraculoasa a problemei ce tine de cainii vagabonzi din oras. Nu stiu ce s-a intamplat, de vina sa fie ploile dese din ultima vreme, dar sunt tot mai multe necuvantatoare blanoase in cartiere si tot mai violente.

Cine stie, poate e nevoie de cateva cazuri cu adevarat nefericite ca domnul primar sa-si puna in aplicare planul minune. Sa speram ca nu.

In continuare va las cu cateva capturi realizate de varul meu. Ce vedeti in poze sunt caini comunitari aflati in zone nu tocmai marginase.

timisoara-caini-comunitari-vagabonzi-timisoara caini-vagabonzi-timisoara caini-robu-timisoara

2 Responses to “Alo, domnul primar, ce ne facem cu cainii vagabonzi din oras?”