Ajutati-l pe David!

23 Sep

Nu stiu cati din cititorii blogului meu isi permit sa doneze niste bani, dar macar poate imprastiati vorba si ajunge la cineva care poate sa-l ajute pe David. CLICK AICI pentru a dona!

“David Alexandru … primul nostru copil dupa o relatie de 14 ani, minunea pe care ne-am dorit-o atat de mult a venit pe lume in aprilie anul acesta facandu-ne cei mai fericiti parinti din lume. Bulgarasul acela mic, frumos si sanatos era al nostru si zambea cand ne vedea desi avea doar cateva ore de viata. Tot dupa cateva ore medicul neonatolog ne spune ca trebuie alimentat pe sonda si montata o perfuzie pentru tratament antibiotic din cauza sepsisului, o infectie generalizata provocata de infectia mea urinara din timpul sarcinii, pe care am tratat-o dar care prin lichidul amniotic ajunsese si la el.

Lucrurile s-au ameliorat, David si-a revenit si am crezut ca prin ceva mai rau de atat nu vom mai trece, nu are ce sa se mai intample rau cu baietelul nostru drag care are parte de atata dragoste. Din pacate insa ne-am inselat foarte tare. Acum are 3 luni si este cel mai zambaret copil insa in urma cu o luna de zile aflam in urma unei ecografii abdominale de control ca se evidentiaza o formatiune ocupatoare de spatiu, de aproape 4 cm , la nivelul glandei suprarenaliene dreapta, lucru confirmat si de examen RMN , formatiune pe care medicul oncolog pediatru a clasificat-o drept neuroblastom – o tumora maligna .

Din pacate am aflat in acel moment cum este sa treci de la fericire la disperare . Pe langa groaznicul diagnostic (chiar daca doar prezumtiv ) disperarea vine si din faptul ca suntem constienti ca sistemul nostru sanitar este la pamant, metodele operatorii si de sterilizare de aici, ingrijirile postoperatorii , tratamentul … toate acestea sunt riscante in Romania si net inferioare celor din alte tari . Aceasta tumora trebuie rezecata , nu fara riscuri insa , si nu ne putem lasa micutul sa fie inca o victima a mediului sanitar de la noi , de aceea dorim sa apelam la clinici specializate din strainatate pentru a-i oferi sansele cele mai bune.

Cu Dumnezeu inainte!
Roxana , Vali si David Buse”

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing