Adoptia copiilor in cazul cuplurilor gay: pro sau contra?

23 Nov

Inainte de a incepe sa scriu, vreau sa le spun celor care vor sari la gatul meu cu tot felul de argumente ca e doar parerea mea asupra situatiei si ca nu zic ca asa e si corect sa gandesti.

Adoptia copiilor in cazul cuplurilor gay este un subiect controversat atat la noi cat si dincolo. Ea este privita cu ura si dezgust de mai toata lumea. Si aici vine intrebarea specifica femeii: de ce? De ce ni se pare ceva imoral ca doi oameni de acelasi sex sa adopte un copil?

Nu-mi plac intr-un mod special cuplurile care depasesc limitele bunului simt in public si in categoria asta intra toate combinatiile de oameni posibile. Nu-mi plac cuplurile care nu inteleg ca intimitatile trebuie sa ramana acasa, intre cei patru pereti. Asa ca pot intelege scarba pentru doi barbati care se saruta excesiv si se pipaie in public. Dar ce aveti cu acele cupluri care vor sa adopte un copil? Indiferent ca este vorba de 2 barbati sau 2 femei.

Ii aud pe cei de langa mine vorbind pe marginea acestui subiect si compatimind acel copil care va ramane traumatizat. E posibil, dar va fi traumatizat de cei care-l arata cu degetul si isi vor bate joc de el, nu de parintii lui. Stau si ma gandesc ce e in mintea acelor oameni. Probabil in imaginatia lor se gandesc ca persoanele gay si-o trag pe masa din bucatarie in timp ce copilul ia micul dejun sau ca uneori pana si pruncul participa la partidele de sex interminabile, nu? Altfel nu-mi explic de ce ne oripilam atat de tare atunci cand auzim ca in America (cateva state) se pot adopta copii si de cuplurile de acelasi sex.

Nu stiu eu prea multe, dar va intreb pe voi: e chiar atat de rau sa iubesti o persoana de acelasi sex si sa-ti doresti un copil cu el/ea? Mno, sa aud pareri.

44 Responses to “Adoptia copiilor in cazul cuplurilor gay: pro sau contra?”