Despre mine:

Update 2017 (luna aprilie): Cu ocazia unui parteneriat simpatic m-am gandit ca e timpul sa updatez sectiunea asta a blog-ului. De mai bine de un an lucrez ca marketing analyst la HELLA Romania. E bine. Imi place. Se poate si mai bine, dar deocamdata e ok.

Animale noi nu am. Nunta nu am facut si pasiunea pentru filme nu s-a stins. 🙂


Update 2015 (luna iulie):
 Calatoria la Profi a luat sfarsit, dar sunt entuziasmata de un nou inceput.

PS: mai am o pisica. Il cheama Dino si tocmai a fost castrat. 🙂

Update 2013 (luna iulie): de la sfarsitul lunii mai lucrez ca si Referent Marketing la Profi Rom Food.

Update 2013 (luna aprilie): iubesc campaniile sociale, asa ca folositi-mi cu incredere adresa de mail in cazul in care aveti nevoie de ajutorul meu.

Update 2013: am decis ca toate pisicile sunt Johnny 🙂

Update 2012: Lucrez ca PR la 24 Fun Timisoara, in ultimul timp plang aproape la orice scena emotionanta si ma gasiti mai tot timpul in cinema 🙂


Update 2011:
Sunt o cinefila inraita si degustatoare de bere.

Update 2009: Open-minded, tacticoasa, artisticoasa, trec foarte usor de la o extrema la alta, pretentioasa, studenta, iubesc inteligenta naturala si urasc incultura. Discut cu oameni politicosi, inteligenti, cu cunostinte elementare de bun simt si gramatica, cu simt al ridicolului si fara o dorinta arzatoare de a poseda id-ul meu de messenger.

In cazul in care considerati ca descrierea nu coincide cu adevarul, simtiti-va liberi sa o completati lasand un comment mai jos 🙂

Nume: Andreea CIOBANU (mai mult ca sigur nu am nici o legatura cu alte persoane care au acelasi nume ca si mine. Suntem multi ciobani in Romania)

Mail: deeaciobanu88@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

34 Responses to “Despre mine:”