2 in 1: Leapsa si concurs

12 Dec

UPDATE: Ana, esti castigatoarea! Pregateste-ti compunerea 🙂

Am primit o leapsa de la Alexandra in care sa scriu 5 imbunatari pe care vrei sa i le aduc blogului meu incepand cu 2012 si am picat putin pe ganduri pentru ca nu e tocmai usor sa te auto-evaluezi si mai apoi sa-ti si dai seama unde ai gresit. Din acest motiv am si facut partea cu concursul, dar sa scriu prima data imbunatarile.

1. In primul rand as vrea sa scriu constant. Asta-mi sugereaza multa lume, dar eu de felul meu nu sunt o persoana constanta si atunci imi e foarte greu sa fac asta cand vine vorba de blog-ul meu, dar promit ca voi incerca.

2. Chiar daca suna banal sau a cliseu, trebuie sa ma documentez mai mult. Am fost acuzata de cateva ori  ca nu m-as fi documentat bine si m-am simtit ca dracu!

3. Sa-mi cumpar un domeniu. Asta se va intampla. Curand, dar imi e foarte greu sa renunt la deea.wordpress. Plus, deocamdata, imi lipseste bugetul.

4. Sa-mi cunosc cititorii. Asta mi-am si propus prin concursul asta.

5. Sa am curajul de a cere feedback referitor la blog. Nu am facut asta pana acum pentru ca imi e foarte frica de ceea ce ar putea spune oamenii despre mine.

BONUS: Sa scriu cu diacritice. Imi e foarte greu sa ma obisnuiesc sa scriu cu diacritice, dar promit sa incerc.

Bun. Dupa acest moment crud de sinceritate sa va povestesc putin despre concurs. La initiativa Anei Barbu am decis sa realizez un mic concurs de sarbatori prin care sa-mi rasplatesc cititorii si, de ce nu, sa-i cunosc mai bine.

Stiu ca inca sunt la inceput si  mai stiu ca nu sunteti multi, dar vreau sa-mi lasati un comment in care sa-mi spuneti de ce ma cititi. Practic, as dori sa-mi dati un feedback vizavi de blog-ul meu. Ce va place, ce anume trebuie imbunatatit, cum ati ajuns la mine pe blog si ce anume v-a facut sa ramaneti.

Persoana care-mi va da cel mai constructiv feedback va putea sa scrie un guest post pe blog-ul meu + va avea parte de o mica surpriza. Stiu ca premiul nu are o valoare foarte mare, dar concursul in sine inseamna foarte mult pentru mine.

Concursul se desfasoara pana in data de 22 decembrie, castigatorul va fi ales pe criterii subiective si, evident, de mine, iar guest post-ul va aparea pe 24 decembrie.

Asa ca, ce mai asteptati? Aruncati cu feedback-ul in mine!

PS: Leapsa merge la cine vrea s-o ia 🙂

23 Responses to “2 in 1: Leapsa si concurs”